Reiseblogg fra Travellerspoint

Besøk på prosjekter i Cape Town-regionen

31.05.05

IM000400.JPG

Jeg var med Marina i SASTS for å besøke endel av frivillighetsprosjektene i Sør-Afrika. Vi kjørte rundt og så på både endel av skoleprosjektene, et miljøvernprosjekt og et helseprosjekt.

Noen av prosjektene som vi besøkte var:

Lieftespoort School; Liten barneskole med en gjeng morsomme barn og en hyggelig "frøken". Her blir en tatt godt imot! Et menneske fra et annet land er veldig eksotisk, og alle barna ville være med på bildene!

Place of Hope; Dette er et slags krisesenter for kvinner med voldelige menn. Her får de bo sammen med barna sine til de har kommet til hektene. I tillegg læres de opp i forskjellige kvalifikasjoner, slik at de lettere kan forsørge seg selv når de kommer hjem igjen.

Leliebloem House; Dette er et senter for barn som er tatt vekk fra familiene sine av forskjellige årsaker. De både bor og går på skole på senteret, og læres opp i sport, engelsk etc.

Rondelvei Nature Reserve; Her har frivillige sjansen til å jobbe som guider, så dette prosjektet passer godt for de som har lyst til å prøve seg litt innenfor turistnærngen. I tillegg til flodhester har stedet slanger, fugler og mus.

Live to Love Centre; Dette er et kombinert sports- og HIV/AIDS opplkysningssenter. Barna blir opplyst om farene for å bli smittet, samtidig som de kan ta del i sportsaktiviteter. Det at det er sportsaktiviteter på senteret gjør det mindre tabu å bli sett når en går inn der.

Skrevet av kinehau 01:47 Arkivert i Sør-Afrika

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn