Reiseblogg fra Travellerspoint

Marine Project - Wildlife Volunteer South Africa

27. - 29.05.2005

IM000331.JPG

Jeg tilbrakte helgen på Sør-Afrikas vestkyst, nærmere bestemt på prosjektet Marine Conservation. Dette er et litt annerledes prosjekt enn de andre x-plore tilbyr med løver, elefanter osv, rett og slett fordi det her er en helt annen type dyr. Stedet ligger inni et naturreservat, og er hjemmet til blant annet seler, hvaler, skorpioner og andre dyr som trives ved eller i havet. Dette er stedet for de som liker å dykke eller å oppholde seg ved sjøen.

Innehaveren av prosjektet heter Hannes og har vanvittige kunnskaper om alt som har med havet å gjøre. Leiren ligger bare noen meter fra havet, og jeg sov i en liten hytte (såkalt "A-frame") der bølgene dysset meg i søvn om kvelden. Det er ingen elektrisitet her, så det gjelder å ha en lommelykt med seg! Alle menneskene som er på prosjektet er gjestfrie og vennlige, og i helgene kommer det venner av dem og andre turister på besøk til leiren.

Straks en ankommer leiren merker en av skuldrene senkes - her er det ikke noe stress! Det er også mulig å padle kajak, gå turer, se på solnedgangen eller bare ta det med ro om kvelden.

Skrevet av kinehau 06:58 Arkivert i Sør-Afrika Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn