Reiseblogg fra Travellerspoint

Forventninger til Australia-tur med Work & Travel og x-plore

Sålenge jeg kan huske, har jeg drømt om å reise verden rundt. Da slutten av studiene på NMH i Oslo nærmet seg slutten, fant jeg ut at nå var tiden kommet for å undersøke hva som befant seg utenfor Europas grenser. Mange land ble vurdert, og forskjellige reisemåter diskutert. Vi hadde lyst til å være borte en stund, men hvordan få pengene til å strekke til?
Høsten 2002 leste jeg og min reisepartner tilfeldigvis om Work & Travel på nettet, og fant ut at Australia - ja DET var virkelig stedet! Vi reiste på et informasjonsmøte på kontoret i Oslo, og hadde vel bestemt oss før vi gikk derfra. Vi meldte oss på tidlig, og hadde 7 lange måneder på oss til å ordne alt det praktiske før reisen, fullføre studier, selge bil, leie ut leilighet osv.
Mange lurte på hva det var vi var i ferd med å begi oss ut på, men forsto etterhvert at dette virkelig var noe vi hadde lyst til, og at Australia hadde utrolig mye å by på!
24. august 2003 reiste vi avsted med mange sommerfugler i magen. Etter å ha vært på reisefot i et døgn dumpet vi ned på marken i Sydney. Jeg har i ettertid reist mye omkring i verden, men jeg kan underskrive på at Sydney er det varkreste stedet jeg noen gang har besøkt.

Les mer om vårt program i Australia HER.

Skrevet av kinehau 06:21 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn